JoVE, (Journal of Visualized Experiments) Deneme Erişimi

2006 yılında yayın hayatına başlayan  JoVE, (Journal of Visualized Experiments) makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı dünyanın ilk ve tek hakem heyetli video veri tabanıdır.
Makaleler, Pub/Medline, Scifinder, Web of Science ve Scopus tarafından indekslenmekte dünyada impact faktörü olan tek video veri tabanıdır.
JoVE Journal içerisinde 7,500 video makale mevcuttur. Ayrıca, JoVE içerisinde 450 Eğitim Videosu (Science Education) mevcuttur. Bu videolar özellikle öğrencilerin araştırmalarında faydalanması ve akademisyenlerin derslerinde kullanması için hazırlanmıştır. 4 Kasım 2017 tarihine kadar tüm bölümler üniversitemizde deneme erişimine açılmıştır.  www.jove.com linkini tıklayarak tüm videolara erişebilirsiniz.

Erişim adresi: www.jove.com

Detaylı Bilgi İçin