GÜNCEL HİPERTANSİYON

Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerefnur ÖZTÜRK Editörlüğünde, multidisipliner olarak hazırlanan, günümüzün en önemli sağlık tehditi olan hipertansiyona, tarihçesinden başlayarak, ilgili her sistem ve bölümler olmak üzere, olabildiğince geniş seviyede doğru yaklaşım sağlamayı amaçlayan “GÜNCEL HİPERTANSİYON”  kitabı çıkmıştır.

Katkıda bulunan yazarlar (Konu sıralamasına göre); Prof. Dr. Onur Ural, Prof. Dr. Nilsel Okudan,  Doç. Dr. Muaz Belviranlı, Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Prof.Dr. Rengin Elsürer Afşar, Prof. Dr. Sema Yılmaz, Uzm. Dr. Süleyman Baldane, Yard. Doç.Dr. Süleyman Hilmi İpekçi, Prof. Dr. Levent Kebapçılar, Doç. Dr. Ahmet Avcı, Doç. Dr. Kenan Demir, Prof. Dr. Kamile Marakoğlu, Yard. Doç. Dr. Hakan Ekmekci, Prof. Dr. Özkan Güler, Prof. Dr. Hülagü Barışkaner, Prof. Dr. Ayşegül Bayır, Doç. Dr. Hasan Kara.

Bütün meslektaş ve öğrencilerimize yararlı olması dileğimizle,

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı