Yrd. Doç. Dr. A. Hakan Ekmekçi’nin Genç Hekimlerle Söyleşisi

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Genç Tıbbiyeliler öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Söyleşisi adlı programın bu ayki konuğu Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. A. Hakan Ekmekçi’ydi.

Tıp eğitimden kişisel gelişime kadar birçok konuya yer verilen söyleşiye genç hekimlerin ilgisi oldukça yoğundu.

Hekimlik mesleğinin sadece altı yıl süren bir eğitim süreci olmadığına, hayat boyu öğrenmenin devam ettiğine, her bilginin birikerek çoğaldığına değinen Yrd. Doç. Dr. A. Hakan Ekmekçi; “Tüm bunlar olurken her birinizin farklı değerler olduğunu, o değerin kıymetini bilmeniz gerektiğini unutmayın. Zihinsel olduğu kadar bedensel egzersizleri de önemseyin.” dedi.

Soru cevapla devam eden söyleşide Yrd. Doç. Dr. A. Hakan Ekmekçi; “Koşulları zorlamak, denenmemişi denemek, farklı bilim dallarına da ilgi duymak gerekiyor. Farklı dilleri merak eden, araştıran, sorgulayan bireyler olarak ülkemizi unutmayın, ülkemize gönül bağıyla bağlı kalın” ifadelerine yer verdi.