Tarihi Hekim Hataları Selçuk Tıp’ta Masaya Yatırıldı

Selçuk Üniveristesi Tıp Fakültesi Tarihin Beyaz Önlükleri Topluluğu tarafından düzenlenen programda “Tarihi Hekim Hataları” konulu sunum, dönem iki öğrencileri Muhammed Alperen Yıldırım ve Mustafa Hasan Özlü tarafından gerçekleştirildi.

Sunumda tarihin farklı dönemlerinde muhtelif coğrafyalarda uygulanmış hatalı hekimlik uygulamaları ve buna bağlı olarak gelişen ölümler ele alındı.

Programa Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Tarihin Beyaz Önlükleri topluluğu danışman hocası Prof. Dr. Onur Ural, Prof. Dr. Duygu Fındık, Prof. Dr. Yavuz Selvi, Prof. Dr. Uğur Arslan, Doç. Dr. Süleyman Hilmi İpekçi, Doç. Dr. Hatice Türkdağı, Doç. Dr. Serhat Türkoğlu, Doç. Dr. Kürşat Altınbaş ve Yrd. Doç. Dr. Salih Maçin katıldı.

Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Prof. Dr. Onur Ural ve Yrd. Doç. Dr. Salih Maçin’in örnekleriyle katkıda bulunduğu program, sunumu gerçekleştiren dönem iki öğrencileri Muhammed Alperen Yıldırım ve Mustafa Hasan Özlü’ye teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu