Selçuk Tıp’ta Sağlıkla Yaşam Yolu Konulu Sunum Gerçekleştirildi

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji ve Çocuk Romatoloji öğretim üyelerinden Prof. Dr. Şükrü Arslan tarafından “Sağlıkla Yaşam Yolu” konulu sunum gerçekleştirildi. Programda sağlıklı bir yaşam için ilgili neler yapılması gerektiği gibi konulara yer verilirken, hayatın her anında sağlıklı bireyler olarak bilinçle yaklaşılması gereken noktalara değinildi.

Programa Selçuk Tıp Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İnci Kara, öğretim üyelerinden Prof. Dr. Kamile MARAKOĞLU, Prof. Dr. Funda Levendoğlu, Prof. Dr. Pınar Karabağlı, Prof. Dr. Onur Ural, Prof. Dr. Yavuz Köksal, Prof. Dr. Duygu Fındık, Prof. Dr. İnci Tuncer, Prof. Dr. Mustafa Büyükateş ve Yrd. Doç. Dr. Atilla Orhan katıldı.

Aile hekimliği araştırma görevlileri ile intörn öğrencilerin de yoğun katılımının olduğu programa ilgi oldukça yoğundu.

Katılımcı öğretim üyelerinin de soru cevaplarla katkıda bulunduğu programın oldukça verimli geçtiği gözlemlendi.

Gerçekleşen sunum sonrasında fakülte yönetimi, Doç. Dr. Şükrü Arslan’a katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.