Tıp öğrencilerinin bilimsel ruhunu geliştirerek potansiyellerini ortaya çıkarmak, farkındalıklarını artırarak onları “İLK” ve “EN İYİ” lerini yapmaya sevk etmek amacıyla Int. Dr. Kıvanç Yangı tarafından kurulan “CDS Curly Doc Says” platformu bugüne kadar 30 tıp fakültesinde temsilcilikler yoluyla pek çok tıp öğrencisi ve doktoruna ulaşmış; kariyer geliştirme, yurtdışı staj/çalışma olanaklarını değerlendirme ve bilim yapma konusunda yeni ufuklar açmıştır.

Selçuk Üniversitesi  Bilimsel Araştırma Topluluğu(SÜBAT) olarak bu başarılı platformun temsilciliğini kazandırma  konusunda attığımız adımlarla, fakültemiz öğrencilerinin kariyer ve bilimsel çalışmalar konusunda merak ettikleri her şeyi sorup öğrenebilecekleri doğru bir bilgi kaynağına ulaşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

“Bir tıp öğrencisinden daha fazlası” olabilmek için SÜBAT ailesi olarak çalışmaya devam ediyoruz.