Selçuk Tıp’ta Kariyer Planlama Konuşuldu

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen, bilim etkinliği kapsamında “Tıpta Kariyer Planlama” adlı konferansın konuğu, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden İntorn Dr. Kıvanç Yangı’ydı.

Tıp hayatına çok şey sığdıran öğrenci olarak tanınan Dr. Yangı bugüne kadar,  Altın Nöron” olarak tanınan Madjıd Samii’nin ekibinde yer almış, Prof. Dr. Peter Vajkoczy’den eğitim almış, Mayo Clınıc’te staj yaparak, halen bir çok ödüllü konferanslara imza atmaktadır.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen programda, Dr. Yangı meslektaşlarına yurt dışı deneyimlerinden, yurt dışı proje ekiplerine dahil olma olanaklarından, makale yazımından ve özgeçmiş hazırlama gibi verimli konulardan bahsederek tecrübelerini aktarma fırsatı bulmuştur.

İntorn Dr. Kıvanç Yangı ve fakültemiz öğrencileri, bu fırsatı kendilerine tanıdıkları için Selçuk Tıp Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş’a, Dönem 3 koordinatörü aynı zamanda Bilimsel Araştırma Topluluğu danışman hocası Doç. Dr. Esma Menevşe ile birlikte tüm Selçuk Tıp öğretim üyelerine ve fakülte yönetimine teşekkürlerini ilettiler.