Tüba Genç Bilim Adamı Ödülü’ne Layık Görülen Doç. Dr. İmren Hatay Patır Fakültemiz Öğrencileriyle Deneyimlerini Paylaştı

Selçuk Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Kariyer Günleri adlı programın bu ayki konuğu 2016 yılı Tüba ödülünü Kimya alanında alan (Tuba Genç Bilim Adamı Ödülü) Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoteknoloji bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İmren Hatay Patır’dı.

Programa öncelikle kendi başarı öyküsünü anlatmakla başlayan  Doç. Dr. İmren Hatay Patır, akademik anlamda başarıyı yakalamak için çalışmanın önemine ve bu süreçte yurt dışı deneyiminin önemine sıkça vurgu yaptı.

Bilimsel anlamda, spesifik alanlarda uzmanlaşmanın ancak mutlak bir azim ve kararlılıkla çalışma sonucunda gerçekleşeceğini dile getiren, aynı zamanda çalışma disiplinin gerekliliği ve sürekli yenilenmenin önemine değinen ödüllü öğretim üyesi Doç. Dr. İmren Hatay Patır’ın katkılarıyla programın oldukça verimli geçtiği gözlemlendi.

Programın sonunda teşekkür belgesini Selçuk Tıp Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş’ın elinden alan Doç. Dr. İmren Hatay Patır, tüm fakülte yönetimi ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.