Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 akademik yılı “mezuniyet balosu” düzenlendi

Dönem mezunlarının organize ettiği Rıxos Hotelde gerçekleşen balo, mezuniyet yemeğiyle başladı. Selçuk Tıp mezunlarının davetini geri çevirmeyip bu onur verici geceye katılan Dekan Göktaş; “ Sizleri fakültemizde iyi yetişmiş donanımlı hekimler olarak mezun etmenin sevincini bizlerde en az sizin kadar hissediyoruz. Bugüne kadar derslerinizdeki başarı kadar sosyal aktivitelerdeki başarılarınızla da kendinizi gösterdiniz. Bundan sonraki süreçte de ülkemize ve tüm insanlığa faydalı birer hekim ve birey olarak yaşamınızı sürdürmenizi temenni ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Ardından mezunlar adına Dekan Prof. Dr. Serdar Göktaş’a çiçek takdim edildi. Fakülte öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mehtap Karameşe ve Doç. Dr. Özlem Seçilmiş Kerimoğlu’nunda katıldığı gecede hatıra slaytlarıyla duygulu ve eğlenceli anlar yaşandı.

Canlı müzikle devam eden mezuniyet balosu pasta kesimi ve hatıra fotoğraflarıyla son buldu.